Afganisztán Tálibok / Már Afganisztán területének kétharmadát foglalták el a ... - Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat?

Afganisztán Tálibok / Már Afganisztán területének kétharmadát foglalták el a ... - Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat?. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel.

Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. Eddig 2 alkalommal nézték meg. Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből.

Afganisztán - A tálibok szerint a háborúnak vége, a ...
Afganisztán - A tálibok szerint a háborúnak vége, a ... from ma7.sk
A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták.

Milíciájuk létszáma nem állapítható meg.

A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki. A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban.

Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki.

Afganisztán Tálibok / Küszöbön a történelmi béke az USA és ...
Afganisztán Tálibok / Küszöbön a történelmi béke az USA és ... from maszol.ro
Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg.

Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget.

Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal? A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel.

A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép: Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal? Milíciájuk létszáma nem állapítható meg.

Több rendőrrel végeztek a tálibok Afganisztánban - Hír TV
Több rendőrrel végeztek a tálibok Afganisztánban - Hír TV from hirtv.hu
A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába.

A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták.

Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába. Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki. Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre.

Posting Komentar

0 Komentar